2de graad Restaurant en Keuken
Restaurant en keuken is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit. De leerlingen verkennen activiteiten in keuken en restaurant op vlak van uitbatingsvormen, grondstoffen, materieel. Ze verwerven de basiskennis en de basisvaardigheden binnen keuken en restaurant. Ze hebben daarbij aandacht voor voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen. Ze oefenen in gasten gastvrij bedienen en communiceren in het Nederlands, Engels en Frans.
Kom je graag eens proeven van de creaties van onze leerlingen? Kom dan zeker eens langs in hun restaurant: Brut Nature. Je vindt het menu en reservatieinfo op hun website.
Lessentabel 3de en 4de jaar
Restaurant en keuken
Vakken | 3R&K | 4R&K |
---|---|---|
Engels | 1 | 2 |
Frans | 2 | 1 |
Godsdienst | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Nederlands + MAVO | 6 | 6 |
Wiskunde | 2 | 2 |
Restaurant en keuken | 17 | 17 |
TOTAAL | 32 | 32 |