OlviGent 09/225.46.44
Welkom op OLVIGent

Welkom op OLVIGent

GROEIEN. ONTDEKKEN. LEREN.

Schrijf je in!

Actueel

Openschooldag 7 mei

Op zaterdag 7 mei gooit OLVIGent de deuren open! Van 13 tot 17 uur ben je van harte welkom om onze school te komen ontdekken. Ben je op zoek naar een nieuwe school? Of ben je al leerling bij ons? Iedereen is welkom om een kijkje te nemen.

Tijdens onze openschooldag kan je onze leerlingen aan het werk zien, in gesprek gaan met leerkrachten en ontdekken wat OLVIGent jou te bieden heeft. Ben je overtuigd dat OLVIGent de school is voor jou, dan kan je onmiddellijk inschrijven voor volgend schooljaar.

We zorgen ook voor een gezellige omkadering met optredens van onze leerlingen, een gezellig terras en verschillende food stands.

We hopen van harte je te mogen ontvangen.

openschooldagOud-leerlingenavond

Eindelijk kan de oud-leerlingenavond doorgaan. Nieuwe datum: 20 mei! Ben je al ingeschreven? Dan heb je een mail ontvangen om je komst nogmaals te bevestigen.

Zin om nog aan te sluiten? Schrijf je dan in via onze website.

Laatste nieuws

Oudleerlingenavond

20-05-2022


Op vrijdag 20 mei vond na lange tijd een oud-leerlingenavond plaats op OLVI! Het was een hartelijk weerzien met verschillende oud-leerlingen en oud-leerkrachten. Het deed deugd om de schooltijd te herbeleven en oude herinneringen op te halen. We kunnen dus zeker spreken over een geslaagde avond en kijken nu al uit naar de volgende editie!

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

7de jaar Business Support

In het specialisatiejaar Business Support ligt de focus op klantgericht handelen en teamwork, twee kernkwaliteiten voor wie zich op de arbeidsmarkt begeeft. Gedurende het hele jaar moeten de leerlingen leren samenwerken in verschillende situaties. Zo richten ze een minionderneming op waarin ze zelf een product ontwikkelen en aan de man proberen brengen.

7de jaar Business Support

Kom meer te weten over onze studierichtingen


Brut Nature


Een blik in onze school