OlviGent 09/225.46.44
Welkom op OLVIGent

Welkom op OLVIGent

OPENSCHOOLDAG 25 MEI | 13-17 UUR

Schrijf je in!

Actueel

Maart

Heel wat mensen kwamen op zaterdag 24 februari langs op ons Italiaans eetfestijn. Het werd een gezellig samen zijn en we zagen enkel tevreden gasten. Bedankt aan iedereen die kwam eten, onze sponsors en alle helpende handen. De opbrengst van het eetfestijn wordt integraal geïnvesteerd om de leerlingenrekening te verlagen.

Misschien wil je eens lekker te komen eten op onze school? Kom dan zeker eens langs voor een lunch, verzorgd door onze leerlingen 3 en 4 Restaurant en Keuken. Zij verwelkomen je graag in hun didactisch restaurant BRUT NATURE, elke middag van maandag tot vrijdag (woensdag gesloten). Prijzen en menu's vind je terug op hun website. Op donderdag 7 maart organiseert BRUT NATURE een buffet. Ook daarvoor kan je vanaf nu inschrijven.

Op woensdag 28 februari gaat voor de leerkrachten een pedagogische studiedag door. De leerlingen zijn dan lesvrij.

Op maandag 4 maart gaan alle leerlingen in de namiddag naar Studio Skoop in teken van de lessen Frans. Voor de lessen PAV brengen alle zevendejaars in de week van 11-15 maart een bezoek aan het MIAT.

Op woensdag 20 maart gaan de leerlingencontacten door. Alle leerlingen worden dan op school verwacht voor een informeel, individueel gesprek met hun klastitularis. Een week later, van 27 tot 29 maart gaan de klassenraden door. Leerlingen zijn dan lesvrij. Ze worden op vrijdagavond, tussen 16 en 19 uur, wel op school verwacht, samen met hun ouders voor het oudercontact.

Laatste nieuws

Artistieke vorming-Clara Hallencreutz

25-03-2024

Artistieke vorming-Clara Hallencreutz


De leerlingen van 7 Organisatie-Assistentie leerden de Mona Lisa stileren in de pixel art stijl van Clara Hallencreutz Photography Art. Een geslaagd groepswerk, met dank aan de gerecycleerde eierkartons van op het economaat.

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

7de jaar Business Support

In het specialisatiejaar Business Support ligt de focus op klantgericht handelen en teamwork, twee kernkwaliteiten voor wie zich op de arbeidsmarkt begeeft. Gedurende het hele jaar moeten de leerlingen leren samenwerken in verschillende situaties. Zo richten ze een minionderneming op waarin ze zelf een product ontwikkelen en aan de man proberen brengen.

7de jaar Business Support

Kom meer te weten over onze studierichtingen


Brut Nature


Een blik in onze school