OlviGent 09/225.46.44
Welkom op OLVIGent

Welkom op OLVIGent

GROEIEN. ONTDEKKEN. LEREN.

Schrijf je in!

Actueel

November

Na de herfstvakantie kunnen we goed uitgerust weer aan de slag.

Alle leerlingen ontvangen op donderdag 10 november hun tweede rapport dagelijks werk. De dag erna, 11 november, is de school gesloten (Wapenstilstand).

Op woensdag 16 november vervallen de normale lessen en verwachten we alle leerlingen op school voor een gesprek met hun klastitularis. Tijdens dit leerlingencontact kunnen leerlingen met hun klastitularis hun welbevinden op school, maar ook resultaten, afwezigheden ... bespreken in een persoonlijk gesprek.

Op vrijdag 18 november viert 7 Haarstilist feest, want dan openen zij officieel hun didactisch kapsalon: Salon 13.

De maanden november en december staan voor veel leerlingen van de derde graad in het teken van stage. We wensen ze allemaal veel succes en leerervaringen toe!

November

Laatste nieuws

Aandeelhoudersvergadering 7 Business Support en 7 Haarstilist

15-11-2022


Spannend! Het was alweer van november 2019 geleden dat Vlajo een collectieve aandeelhoudersvergadering kon organiseren voor de Oost-Vlaamse miniondernemingen. Nu het dit jaar opnieuw mogelijk was, stonden twee groepen van OLVI te popelen om hun business idee voor te stellen in het PAC in Gent.

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

7de jaar Organisatie-assistentie

In het zevende jaar Organisatie-assistentie bouwen de leerlingen verder op de competenties die ze hebben verworven in het vijfde en zesde jaar logistiek assistent, maar werken in complexere situaties. Ze worden voorbereid op het werken in een ziekenhuis met patiënten met psychische problemen en een lichamelijke of mentale handicap.

7de jaar Organisatie-assistentie

Kom meer te weten over onze studierichtingen


Brut Nature


Een blik in onze school