OlviGent 09/225.46.44

Je bent op zoek naar een goede school waar je een degelijke beroepsopleiding kan volgen?
Als je bij ons komt schoollopen, zorgen we er samen voor dat je tevreden bent met je keuze.

OLVIGent staat garant voor praktijkgericht en kwalitatief beroepsonderwijs op maat van elke leerling.

Neem gerust de tijd om een kijkje te nemen op onze site en contacteer ons indien je meer wil weten.

Actueel

Italiaans eetfestijn

Op zaterdag 23 februari 2019 organiseert het Onze-Lieve-Vrouwe-instituut een Italiaans eetfestijn.

Vanaf 12 uur ’s middags of 18u. ’s avonds kan u voor 15 euro bij ons aan tafel aanschuiven voor een lekkere spaghetti. De opbrengst van dit eetfestijn wordt integraal geïnvesteerd voor de aankoop van didactisch materiaal voor onze leerlingen.

De inschrijvingen zijn ondertussen afgelopen. We hopen van harte u op een ander event te kunnen verwelkomen. We willen wel nog ee nwoordje van dank uiten aan onze sponsors.

Kan je zo lang niet wachten om eens lekker te komen eten op onze school? Kom dan zeker eens langs voor een lunch, verzorgd door onze leerlingen 3 en 4 Restaurant en Keuken. Zij verwelkomen je graag in hun didactisch restaurant BRUT NATURE, elke middag van dinsdag tot vrijdag. Prijzen en menu's vind je terug op hun website.

Didactisch restaurant BRUT NATURE

6-12-2018


De feestelijke opening van het didactisch restaurant gebeurde in twee delen. Op donderdagmiddag werden de leden van het schoolbestuur uitgenodigd voor een viergangenlunch. Na de officiële opening en het aperitief was het al duidelijk: dit smaakt naar meer.

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

4de jaar Office en Retail

In het vierde jaar Office en Retail wordt de theorie van het derde jaar meer en meer omgezet in praktijk. Het aankoop- en verkoopproces worden verder uitgediept en de leerlingen maken kennis met het boekhouden: de balans, de resultatenrekening en het dubbel boekhouden.

Voor het gedeelte Retail gaan de leerlingen aan de slag in hun eigen oefenwinkel. In deze mini-Oxfamwinkel verkopen de leerlingen producten die ze zelf presenteren en verpakken.

4de jaar Office en Retail

Kom meer te weten over onze studierichtingen

Een blik in onze school

Retail Oefenwinkel

Het didactisch kapsalon

De speelplaats

Het oefenrestaurant

De didactische keuken

Het virtueel kantoor

Onze-Lieve-Vrouwe-instituut Gent
Tweebruggenstraat 55, 9000 GENT
Tel.: 09 225 46 44
info@olvigent.be