OlviGent 09/225.46.44

Je bent op zoek naar een goede school waar je een degelijke beroepsopleiding kan volgen?
Als je bij ons komt schoollopen, zorgen we er samen voor dat je tevreden bent met je keuze.

OLVIGent staat garant voor praktijkgericht en kwalitatief beroepsonderwijs op maat van elke leerling.

Neem gerust de tijd om een kijkje te nemen op onze site en contacteer ons indien je meer wil weten.

Actueel

Proclamatie 28 juni 2021

Op maandag 28 juni verwachten we onze afstuderende leerlingen van het zesde en zevende jaar in de Feestzaal van Nieuwen Bosch Humaniora, Lange Violettestraat 65, voor een feestelijke proclamatie.

Omwille van de strikte coronaregels kiezen we voor een ruimere locatie buiten OLVI en is het aantal aanwezigen beperkt tot jezelf en 2 gasten (ouder, broer/zus, vriend(in)…)

De proclamatie van de zesdejaars begint om 20.15 uur; die van de zevendejaars om 18.30 uur. We voorzien twee scenario's afhankelijk van de weersomstandigheden: buiten bij mooi weer of in de feestzaal bij regenweer. De gasten volgen de proclamatie dan via livestream in de tuin onder de luifel.

Meer gedetailleerde informatie werd ook verstuurd naar het @olvigent.be-e-mailadres van de leerlingen. Gelieve ten laatste op woensdag 23 juni aan Nathalie De Cock te laten weten of je komt en zo ja, met hoeveel personen? (n.decock@olvigent.be) of 09 225 46 44.

Graag tot maandag 28 juni!Inschrijven schooljaar 2021-2022

Wil je inschrijven in onze school?

Dat kan vanaf nu voor alle jaren, van het 2de tot en met het 7de jaar. Er zijn ook nog een aantal plaatsen in 1B. Let wel op: wacht niet te lang want het aantal leerlingen per klas/richting is gelimiteerd.

Maak zo vlug mogelijk een afspraak op het nummer 09/225.46.44 of mail naar info@olvigent.be

Tot binnenkort!
Info Corona

Alle geldende richtlijnen op school voor leerlingen en bezoekers kan u nalezen op de infopagina

Opening Brut Nature

9-06-2021


Eindelijk! 9 juni. De horeca kan heropenen. Goed nieuws voor de vele restaurants, maar ook voor de leerlingen van 3 en 4 Restaurant & Keuken. Na maanden enkel voor elkaar koken, mochten ze de deuren van hun splinternieuwe - of kraakverse - restaurant Brut Nature openen voor het schoolbestuur.

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

2de jaar BVL Haarzorg & Verzorging-Voeding

Het tweede beroepsvoorbereidend leerjaar geeft leerlingen de kans om kennis te maken met twee beroepenvelden alvorens een beslissing te maken in het derde jaar. Op OLVIGent kunnen ze o.a. kiezen voor de combinatie Haarzorg en Verzorging-Voeding.

Als kennismaking met het beroepenveld Verzorging-Voeding focussen de leerlingen in de lessen VV in eerste instantie op zorgen voor zichzelf. Ze doen dit in een hele reeks thema's in nauwe samenwerking met de vakken MAVO en Natuurwetenschappen.

2de jaar BVL Haarzorg & Verzorging-Voeding

Kom meer te weten over onze studierichtingen

Een blik in onze school

Onze-Lieve-Vrouwe-instituut Gent
Tweebruggenstraat 55, 9000 GENT
Tel.: 09 225 46 44
info@olvigent.be