OlviGent 09/225.46.44
Welkom op OLVIGent

Welkom op OLVIGent

OUD-LEERLINGENAVOND | 23 JUNI 2023

Ik wil er bij zijn!

Actueel

Oud-leerlingenavond

Op vrijdag 23 juni organiseert OLVIGent een oud-leerlingenavond, van 19u30 tot 22u30. Ben je oud-leerling van onze school en ben je er graag bij? Schrijf je dan nu in via het online inschrijvingsformulier

Inschrijven 1B 2023-2024

Ouders die hun kind hebben geregistreerd via het inschrijfsysteem van Stad Gent (voor leerlingen 1B) weten pas op 12 mei welke school zij toegewezen krijgen.

Daarom voorziet de school op woensdag 17 mei 2023 een inschrijvingsmoment van 9u-16u voor alle leerlingen van 1B. De school neemt hiervoor contact op met de ouders.

Laatste nieuws

Move Mix: Judo

27-04-2023

Move Mix: Judo


De leerlingen van het eerste jaar krijgen de kans om hun interesses te verkennen. Zij die vooral houden van sporten en actief bezig zijn, doen dat o.a. in het keuzevak Move Mix. In de vorige les maakten ze kennis met Judo.

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

6de jaar Office

In het 6de jaar Office bouw je verder aan de vaardigheden uit het vijfde jaar. We breiden het aantal uren in de keuzemodule uit en je gaat ook meer aan de slag op de werkvloer. Naast de algemene stage voor de basismodule, ga je op het einde van het schooljaar voor de keuzemodule drie weken op blokstage bij een klantendienst, of logistieke dienst.

6de jaar Office

Kom meer te weten over onze studierichtingen


Brut Nature


Een blik in onze school