OlviGent 09/225.46.44
Welkom op OLVIGent

Welkom op OLVIGent

GROEIEN. ONTDEKKEN. LEREN.

Schrijf je in!

Actueel

Eerste schooldag

Op donderdag 1 september gaan we opnieuw van start!

We verwachten de leerlingen op school:

  • - de eerstejaars van 8.25 tot 12.05 u.,
  • - de tweedejaars van 10.00 tot 12.05 u.,
  • - de derde- en vierdejaars van 10.30 tot 12.05 u.,
  • - de vijfde-, zesde- en zevendejaars van 13.00 tot 15.00 u.

Op de eerste schooldag nemen we ook een pasfoto van elke leerling. Op vrijdag 2 september vinden in de namiddag de groepsbindende activiteiten plaatsen en mogen alle leerlingen naar huis om 15.50 u.

Laatste nieuws

Proclamatie

28-06-2022


Onze zesde- en zevendejaars sloten hun schooljaar - en een groot deel ervan: hun OLVI-carrière - af met een feestelijke proclamatie. Tijd om te genieten van het resultaat van hun harde werk. Laat de vakantie maar beginnen!

Meer lezen

Beleef alles samen met onze leerlingen viaWord je graag op de hoogte gebracht van activiteiten op onze school? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Klas in de kijker

5de jaar Logistiek assistent

In het vijfde jaar Logistiek Assistent in ziekenhuizen en zorginstelling worden de leerlingen voorbereid op werken als logistiek assistent in een woonzorgcentrum. Ze verkennen de leefwereld van de oudere zorgvrager en leren bij over zijn fysische en psychische gezondheid. Ze doen dit aan de hand van een aantal projecten. Zo organiseren ze animatie en maaltijd op school, maar gaan ook zelf op bezoek in woonzorgcentra en dagcentra.

5de jaar Logistiek assistent

Kom meer te weten over onze studierichtingen


Brut Nature


Een blik in onze school