OlviGent 09/225.46.44
Welkom op OLVIGent

3de graad Office

In de derde graad Office bestuderen en oefenen de leerlingen in de kantoorklas en in hun stagebedrijf de taken van een administratief medewerker. Daarnaast kunnen ze kiezen uit twee modules: Medewerker Klantendienst of Logistiek medewerker.

De leerlingen van het vijfde jaar Office verkennen de keuzemodules Klantendienst of Logistiek door een bezoek aan een callcenter of de logistieke afdeling van een bedrijf. In het tweede semester maken de leerlingen voor Office tijdens een stageweek kennis met hun stageplaats om daarna wekelijks één dag mee te draaien aan het onthaal van een woonzorgcentrum of opleidingsinstelling.

Tijdens het zesde jaar starten de leerlingen in de maand november met een week stage in de profit-sector waar ze tot het einde van het schooljaar een dag per week stage lopen. In het tweede semester krijgen ze bovendien een stage van drie weken voor de module die ze gekozen hebben. De leerlingen van Medewerker Klantendienst behalen een extra attest als ze slagen voor dit deel van de stage.

Lessentabel 6O

Vakken Aantal uur
Engels 2
Frans 2
Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
Project Algemene Vakken 4
Office: basismodule (inclusief stage) 13
Office: keuzemodule (inclusief stage)
Medewerker klantendienst of Logistiek medewerker
7
TOTAAL 32


STUDIEAANBOD