OlviGent 09/225.46.44
Welkom op OLVIGent

3de graad Grootkeuken en catering

Grootkeuken en catering is een praktische richting in de arbeidsmarktfinaliteit. Leerlingen ontwikkelen de vereiste competenties bij het (voor)bereiden en distribueren van maaltijden of maaltijdcomponenten in verschillende contexten van grootkeuken en catering. Ze verwerven hierbij inzicht in voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen en organisatie en beheer binnen grootkeuken en catering. Bij het bedienen van gasten ligt de nadruk op gastvrijheid en communicatieve vaardigheden in Nederlands, Frans en Engels.


Je kan deze richting ook volgen als opleiding DUAAL LEREN

Lessentabel 5de en 6de jaar Grootkeuken en catering

Vakken 5 GKC 6 GKC
Engels 1 2
Frans 1 2
Godsdienst 2 2
Lichamelijke opvoeding 2 2
Maatschappelijke vorming + Nederlands 5 5
Wiskunde 2 2
Grootkeuken en catering (inclusief stage) 18 18
TOTAAL 32 32


STUDIEAANBOD